Musikere med lokal tilknytning

Felles for musikerne som Musikkens Venner har engasjert for vårsesongen 2013 er at de fleste har en tilknytning til Mandal.

Gitaristen Runar Kjeldsberg er gift med fløytisten Charlotte Udø fra Mandal og de har hatt mange konserter sammen her i byen tidligere. Han holder solokonsert 13. februar.

Fløytisten Joar Veel og pianist/organist Brit Turid Madsen som holder konsert sammen 6. mars bor i byen og har opptrådt sammen og hver for seg i mange anledninger.

Kristiansand Strykekvartett består av musikere i KSO. Bratsjisten i ensemblet, Kjell Åge Stoverland, er mandalsgutt og har opptrådt her i mange sammenhenger både sammen venner fra KSO og i mer solistiske oppgaver. De spille i Buen 16. april

Ørjan Bruskeland Hinna vil sammen med Trygve Trædal holde en sangaften 14. mai. Begge har solide røtter i Mandal. Ørjan holder fortsatt på med sine sang- og musikkstudier ved Universitetet i Agder, mens pianisten Trygve Trædal er amanuensis og en av veteranene i studiemiljøet på UiA.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Musikere med lokal tilknytning

  1. Hei, dette er en kommentar.
    For å slette kommentarer er det bare å logge inn og se på kommentarene til innlegget. Der finner du muligheten til å redigere eller slette de.

Legg igjen en kommentar